Ajankohtaista

2.11-14.11-2018 3.vuoden kosmetologiopiskelija Sonja tekee edullisia hoitoja

SONJAN HOITOMENU

Kauneuden lahja kasvohoito, 63€
Sis. rentouttavan jalkakylvyn, ihosi tarpeiden mukaan tehtävän alkupuhdistuksen, kuorinnan, dekolteen ja kasvojen hieronnan, naamion sekä loppuvoiteet. Naamion aikana voit valita jalkaterien tai käsien hieronnan. Hoidon jälkeen ihosi voi hyvin ja tunnet itsesi ihanan rentoutuneeksi!

Ruususen uni aromahieronta, 63€
Unohda kiireet hetkeksi ja tule rentoutumaan tuoksun taikaan! Aromahieronta aloitetaan lämpimällä jalkakylvyllä, jonka aikana valitaan toiveidesi mukaan energisoiva, rentouttava tai nesteitä poistava öljy, jolla käsitellään keho päästä varpaisiin.

Aurora kuumakivihieronta, 60€
Lämpimällä jalkakylvyllä aloitettava rentouttava ja lihasjännitystä poistava kuumakivihieronta. Tämä rauhoittava hoito lämmittää ja hellii mieltäsi ja kehoasi talven keskellä.

Kuningatar pikkujoulumeikki, 30€
Toiveidesi mukainen pikkujoulumeikki, jolla korostetaan parhaita puoliasi ja loihditaan esille sädehtivä sinä!

Voit varata ajan Sonjalle soittamalla numeroon 040 132 7116. Tervetuloa!

Ayurveda-konsultaatiota seuraavan kerran elo-syyskuussa 2018

Ayurvedalääkäri Pardaman Sharma vierailee seuraavan kerran hoitolassamme 28, 29.11.2018 ja 20, 21.02.2019 tekemässä henkilökohtaisia terveyskonsultaatioita. Konsultaatiossa saat tietoosi oman ayurvedisen kehotyyppisi sekä kattavat ohjeet sen tasapainottamiseen oikeanlaisella ruokavaliolla, vuorokausirytmillä ja liikuntarutiinilla. Tietämällä oman kehotyyppisi sekä sen heikkoudet ja vahvuudet voit ennaltaehkäistä epätasapainotilojen syntymisen. 
 
Ayurveda-konsultaatio 60 min / 95 €  
Way of life Ayurveda-konsultaatio 90 min / 175 € 
 Ayurveda Together-konsultaatio 2,5 h / 2 hlöä / 250 €  
Seurantakäynti 30 min / 60 € 
 
Lisätietoa lääkäristä ja konsultaatioiden sisällöstä saat Suryan sivuilta. Oman aikasi konsultaatioon voit varata Suryan sivuilta sähköisestä ajanvarauksesta. Pääset sähköiseen ajanvaraukseen tästä.