Ajankohtaista

Ayurvedakonsultaatioita 21.-23.3 sekä 25.3

Lana Lavanina vierailee hoitolassamme tekemässä ayurvedakonsultaatioita: 21.-23.3 sekä 25.3.  Lanan vastaanotolla tehdään perusteellinen kartoitus nykytilanteestasi, arvio kehorakenteestasi ja mahdollisesta epätasapainotilasta sekä ohjeet tilasi korjaamiseen ayurvedan keinoin. Lanan erityisosaamista on naisten terveys: raskaus, synnytys, hormonaaliset ongelmat ja lapsettomuus. Konsultaatio onnistuu suomeksi, englanniksi ja venäjäksi.

Ayurveda-konsultaatio 60 min / 95 €  tai  90 min / 175 €

Seuranta (myös Skypellä) 30 min / 60 €

Aikasi voit varata sähköpostitse: info@lanaprana.fi tai soittamalla Lanalle: 045 1313121.

Lana (LanaPrana) on Nagpurissa sertifoitu kliinisen Ayurvedan terapeutti, Pranayama- ja Joogaopettaja. Lana tekee asiakkailleen Ayurveda-konsultaatioita ja Abhyanga-öljyhoitoja sekä kouluttaa Suomen Ayurveda-instituutissa. Hän on myös Suomen Ayurvedayhdistys ry:n hallituksen jäsen. 

LanaPranan löydät Facebookista ja netistä: www.lanaprana.fi

Ayurveda-konsultaatiota 26-27.5.

Ayurvedalääkäri Pardaman Sharma vierailee seuraavan kerran hoitolassamme 26-27.5.2018 tekemässä henkilökohtaisia terveyskonsultaatioita. Konsultaatiossa saat tietoosi oman ayurvedisen kehotyyppisi sekä kattavat ohjeet sen tasapainottamiseen oikeanlaisella ruokavaliolla, vuorokausirytmillä ja liikuntarutiinilla. Tietämällä oman kehotyyppisi sekä sen heikkoudet ja vahvuudet voit ennaltaehkäistä epätasapainotilojen syntymisen. 
 
Ayurveda-konsultaatio 60 min / 95 €  
Way of life Ayurveda-konsultaatio 90 min / 175 € 
 Ayurveda Together-konsultaatio 2,5 h / 2 hlöä / 250 €  
Seurantakäynti 30 min / 60 € 
 
Lisätietoa lääkäristä ja konsultaatioiden sisällöstä saat Suryan sivuilta. Oman aikasi konsultaatioon voit varata Suryan sivuilta sähköisestä ajanvarauksesta. Pääset sähköiseen ajanvaraukseen tästä.