Hoitola

Ekokauneushoitola Natural Beauty

Rovaniemeläinen ekokauneushoitola Natural Beauty on erikoistunut luonnonmukaiseen kauneudenhoitoon sekä ayurvedaan. Haluamme tarjota asiakkaillemme vain parasta ja puhtainta luomukosmetiikkaa, joka sopii yhtä hyvin naisille kuin miehille.

Hoitolamme rauhallisessa ja ylellisessä tunnelmassa pääset nauttimaan kokonaisvaltaisesta ja rentouttavasta hoitoelämyksestä, jonka aikana keskitymme pelkästään sinun hyvinvointiisi.

Korkealaatuiset luomuraaka-aineet ovat kaikkien tuotesarjojemme perusta. Ihonhoitosarjoistamme löytyvät sopivat tuotteet ongelma-, sekä normaali-iholle. Ennen hoitoja teemme aina henkilökohtaisen kartoituksen, jonka perusteella hoidoissa käytettävät tuotteet valitaan.  Lisäksi räätälöimme tuotesuositukset yksilöllisten tarpeiden mukaan ja opastamme aina ammattitaidolla tuotteiden kotikäytön.

Hoitolamme yhteydessä on luomukosmetiikkamyymälä, jossa on myynnissä mm. ayurvediset ammattikosmetiikkasarjat Lakshmi ja Ayurveda Pura, ayurvediset luonnonkosmetiikkasarjat Dafna's ja Rasasara, luononkosmetiikkasarjat Evolve ja Avril, mineraalimeikkisarja Lily Lolo, Eco by Sonyan luonnolliset itseruskettavat, Algamariksen aurinkotuotesarja, Ben & Annan luonnolliset deodorantit ja SuperLemon Skin Collagen jauhe. 

Lakshmi

Hoidoissa käytämme italialaista sarjaa Lakshmia, joka on sertifioidusti luomukosmetiikkaa. Lakshmi pohjautuu noin 5000 vuotta sitten syntyneeseen ayurvediseen hoitofilosofiaan, jonka perusajatuksena on se, että ulkoinen kauneus riippuu sisäisen hyvinvoinnin tasapainosta. Aroma- ja phytoterapia hoitavat sekä ihoa, mieltä että aisteja. Tämä takaa vaikuttavan ja kokonaisvaltaisen hoitokokemuksen. Korkealaatuisia kasviraaka-aineita, eteerisiä öljyjä, ayurvedisia yrttejä sekä jalokiviuutteita sisältävillä Lakshmin tuotteilla palautat ihosi oman elinvoiman.

Lakshmin Vata sarja on kehitetty erityisesti  kuivalle ja elinvoimattomalle iholle. Vata tuotteiden ainutlaatuinen koostumus sisältää jalokiviuutteita (Melakiitti, Smeraldi ja Koralli) ja kasviuuteita, jotka yhdessä estävät vapaiden radikaalien syntymistä lisäten kollageenin ja elastiinin tuotantoa.

Lakshmin Pitta sarja on herkän, punoittavan ja ärsyyntyneen ihon pelastus. Hematiitin, Topaasin ja Timantin uutteet yhdessä kasviuutteiden kanssa uudelleen rakentavat ihoa aktivoiden sen syvimpiä kerroksia.

Lakshmin Kapha sarja on suunnattu rasvaiselle ja sekaiholle. Kasviuutteet ja jalokiviuutteet (Zincite, Rubiini ja Opaali) edistävät ihon omaa paranemisprosessia ja palauttavat ihon tasapainon.

Evolve

Evolve Organic Beauty luonnonkosmetiikkatuotteet valmistetaan käsityönä pienissä erissä Englannissa Hertfordshiren kaupungissa. Pienien erien valmistuksella varmistetaan tuotteiden tuoreus. Evolve tuotteet tehdään luonnollisista kasviöljyistä ja -voista ja ne sisältävät tehokkaita superfoodeja. Kaikki Evolve luonnonkosmetiikkatuotteet ovat vegaanisia, eikä niitä ole koskaan testattu eläinkokeilla. Evolve sarja on tehokasta ja toimivaa luonnonkosmetiikkaa päivittäiseen käyttöön edulliseen hintaan. Evolve tuotteissa on panostettu yksinkertaisiin ja kauniisiin pakkauksiin, jotka voidaan käytön jälkeen kierrättää. Evolven tuotteista on saatavilla myös matkakokoja.

Avril

Avril Organic on Ecocert -sertifioitu luonnonkosmetiikkasarja. Ranskalainen Avril on perustettu vuonna 2012. Avrilin tuotteet ovat raikkaita, runsaspigmenttisiä ja luonnollisia. Avril tuo luonnonkosmetiikan edullisesti jokaisen ulottuville ja valikoimasta löydät toimivat ja tehokkaat tuotteet laadusta tinkimättä. Värikosmetiikan tuotteissa on miellyttävät koostumukset sekä intensiiviset sävyt, jotka ovat trendikkäitä ja pitkäkestoisia. Kaikki Avrilin tuotteet ovat edullisia, sillä niistä on ylimääräinen pakkausmateriaali karsittu pois.

Lily Lolo

Lily Lolo tarjoaa asiantuntevasti formuloituja koostumuksia yhdistettynä korkeaan laatuun ja erittäin kattaviin sävyvalikoimiin. Tuotteissa ei käytetä koskaan parabeeneja, synteettisiä hajusteita tai väriaineita, vaan käytössä on ainoastaan luonnollisia raaka-aineita, jotka sopivat myös useimmille herkkäihoisille ja allergisille. Sarjan perustajasisarukset ovat erityisen ylpeä Lily Lolon Cruelty Free -sertifikaatista, joka takaa sen, ettei tuotteita testata eläimillä missään vaiheessa. Lily Lolon mineraalimeikit antavat kevyen, virheettömän ja viimeistellyn pinnan, ihoa tukkimatta tai sitä ärsyttämättä. Lily Lolo on kehittänyt valikoimiinsa useita monikäyttöisiä sävyjä ja luonnonkosmetiikassa harvinaisia kirkkaita luomivärisävyjä. Niiden avulla jokainen voi ilmentää omaa kauneuttaan juuri haluamallaan tavalla.

Eco by Sonya

Eco by Sonya on 100 % luonnollinen itseruskettava sarja, joka sai ensimmäisenä itseruskettavana ihonhoitosarjana Australian Organic Food Chain luomusertifikaatin. Sarjan tuotteet sisältävät ainoastaan luonnonmukaisia ja luonnollisia aineosia, kuten kaakaota, aloe veraa, avocadoa, kamomillaa, kukkauutteita ja siemenöljyjä. Sarjan tuotteet ovat vegaaneja, eivätkä ne sisällä synteettisiä aineosia tai väriaineita. Luonnollisen kaunis rusketus ei värjää vaatteita ja on kauniin sävyinen ilman oransseja vivahteita.

 

Algamaris

Algamaris on laadukas, Ecocert-sertifioitu ja kattava aurinkotuotesarja koko perheelle. Algamaris tuotteet ovat 100% luonnollisten mineraaliaurinkosuoja-aineiden, 100% luomutuotettujen kasviöljyjen ja patentoidun Alga-gorria yhdisteen ansiosta luonnollinen, turvallinen ja laadukas vaihtoehto kemiallisille aurinkosuojatuotteille. Tuotteet sisältävät vain mineraalifilttereitä, ei nanopartikkeleita. Algamaris tarjoaa tehokkaan luonnollisen aurinkosuojan myös allergia- ja tuoksuyliherkille, sillä sarjan SK50 tuotteet ovat tuoksuttomia. Täydellinen UVA/UVB/UVC suoja.

Ben & Anna

Ben ja Anna on syntynyt omistajien ajatuksesta luoda maailman paras luonnollinen deodorantti. Deodorantti, joka on tehokas ja pitää kainalot kuivina ja raikkaina koko päivän.  Ben ja Anna deodorantit ovat luonnonkosmetiikkasertifioituja, eivätkä ne sisällä alumiinia tai parabeeneja, eikä niitä ole testattu eläimillä. Deodorantit sisältävät tehokkaiden luonnollisten raaka-aineiden lisäksi kosteuttavia aineosia, jotka hoitavat ihoa.

SuperLemon

SuperLemon Skin Collagen sisältää patentoituja ja hydrolysoituja kollageenipeptidejä ilman minkäänlaisia lisäaineita, toisin kuin valtaosa markkinoilla olevista tuotteista. Valmiste sisältää ainoastaan aktiivista ainesosaa puhtaimmassa mahdollisessa muodossa eli maustamattomana helposti sekoittuvana jauheena, minkä voit sekoittaa haluamaasi juomaan. Skin Collagen vaikuttaa kehon omaan tyypin 1 kollageenituotantoon. Skin Collagen edistää ihon kauneutta sisältäpäin ihon syvemmissä kerroksissa. Se todistettavasti lisää ihon kosteutta ja kimmoisuutta sekä auttaa ihoa näyttämään kauniimmalta, nuoremmalta ja raikkaammalta.

Ahma Beard Products

Ahma Beard Products on kotimainen parranhoitotuotteita valmistava yhden miehen, Antti Ovaskaisen yritys. Luomulaatuiset partaa, viiksiä sekä ihoa hoitavat tuotteet valmistetaan pienissä erissä käsityönä. Ahman syntytarina juontaa juurensa lappiin. Erämaassa vaeltaessaan Antti keksi takkuista partaansa harmitellessa idean täysin luonnollisista hoitotuotteista, joiden avulla kuivasta, karheasta ja kutiavasta parrasta saisi huolitellun sekä hyvinvoivan. Hän loi Ahma -tuotesarjan, johon kuuluu öljyt, voiteet, vahat sekä lapissa valmistetut uniikit partakammat. Ahmat kosteuttavat, hoitavat, silottavat ja vahvistavat partakarvoja sekä poistavat kutinan. Tuotteissa on miellyttävän miehekkäät tuoksut. Myös tuoksutonta.  Ahma tekee hyvää lahjoittamalla vuosittain 2% voitoista luonnon suojelemiseen.

Ikäntymistä hidastava Dafna`s

Dafna`sin tuotteiden teho pohjautuu ayurvedafilosofiaan, luonnollisiin ja bioaktiivisiin ainesosiin sekä pitkälle kehittyneeseen bioteknologiaan. Sarjan sydämessä on 40 luonnollista aktiivista raaka-ainetta, jotka muodostavat synergiassa keskenään toimiessaan tehokkaita tuotteita, joita on turvallista käyttää. Käyttämällä vain pienimolekyylisiä aktiivisia ainesosia, maksimoidaan niiden imeytyvyys ja tehokkuus iholle ja hyvinvointiin. Tuotteita ei ole testattu eläimillä.

Rasasara

Käsityönä valmistettavissa Rasasaran tuotteissa käytetään vain 100 % luonnollisia ja syötäväksi kelpaavia ainesosia, suositaan luomusertifioituja ja biodynaamisesti viljeltyjä raaka-aineita sekä vapaana ja villinä kasvaneita kasveja ja ayurvedisia yrttejä. Sarjan luonnolliset tuotteet sekä ayurvedisen kehotyypin ymmärtäminen ovat auttaneet lukuisia ihmisiä iho-oireiden parantamisessa, sekä saavuttamaan hehkuva ja terve iho.

Ayurveda Pura ammattisarja

Sarjan filosofia pohjautuu vuosien spa- ja ihonhoito-osaamiseen sekä intialaiseen lääketieteeseen. Ayurveda Pura ammattisarjasta löytyvät omat tuotelinjat Vatalle, Pittalle, Kaphalle sekä kaikille ihotyypeille sopivat Tridoshic- ja Anti-age -linjat