Hoitola

Ekokauneushoitola Natural Beauty

Rovaniemeläinen ekokauneushoitola Natural Beauty on erikoistunut luonnonmukaiseen kauneudenhoitoon sekä ayurvedaan. Haluamme tarjota asiakkaillemme vain parasta ja puhtainta luomukosmetiikkaa, joka sopii yhtä hyvin naisille kuin miehille.

Hoitolamme rauhallisessa ja ylellisessä tunnelmassa pääset nauttimaan kokonaisvaltaisesta ja rentouttavasta hoitoelämyksestä, jonka aikana keskitymme pelkästään sinun hyvinvointiisi.

Korkealaatuiset luomuraaka-aineet ovat kaikkien tuotesarjojemme perusta. Ihonhoitosarjoistamme löytyvät sopivat tuotteet ongelma-, sekä normaali-iholle. Ennen hoitoja teemme aina henkilökohtaisen kartoituksen, jonka perusteella hoidoissa käytettävät tuotteet valitaan.  Lisäksi räätälöimme tuotesuositukset yksilöllisten tarpeiden mukaan ja opastamme aina ammattitaidolla tuotteiden kotikäytön.

Hoitolamme yhteydessä on luomukosmetiikkamyymälä, jossa on myynnissä mm. ayurvediset ammattikosmetiikkasarjat Lakshmi ja Ayurveda Pura, ayurvediset luonnonkosmetiikkasarjat Dafna's ja Rasasara, luononkosmetiikkasarja Evolve, Algamariksen aurinkotuotesarja, The Ohm Collectionin luonnolliset deodorantit, Unique Haircare hiustenhoitotuotteet ja Aimee de Mars luonnolliset parfyymit.

Lakshmi

Italialainen ammattisarja Lakshmi on sertifioidusti luomukosmetiikkaa. Lakshmi pohjautuu noin 5000 vuotta sitten syntyneeseen ayurvediseen hoitofilosofiaan, jonka perusajatuksena on se, että ulkoinen kauneus riippuu sisäisen hyvinvoinnin tasapainosta. Aroma- ja phytoterapia hoitavat sekä ihoa, mieltä että aisteja. Tämä takaa vaikuttavan ja kokonaisvaltaisen hoitokokemuksen. Korkealaatuisia kasviraaka-aineita, eteerisiä öljyjä, ayurvedisia yrttejä sekä jalokiviuutteita sisältävillä Lakshmin tuotteilla palautat ihosi oman elinvoiman.

Lakshmin Vata sarja on kehitetty erityisesti  kuivalle ja elinvoimattomalle iholle. Vata tuotteiden ainutlaatuinen koostumus sisältää jalokiviuutteita (Melakiitti, Smeraldi ja Koralli) ja kasviuuteita, jotka yhdessä estävät vapaiden radikaalien syntymistä lisäten kollageenin ja elastiinin tuotantoa.

Lakshmin Pitta sarja on herkän, punoittavan ja ärsyyntyneen ihon pelastus. Hematiitin, Topaasin ja Timantin uutteet yhdessä kasviuutteiden kanssa uudelleen rakentavat ihoa aktivoiden sen syvimpiä kerroksia.

Lakshmin Kapha sarja on suunnattu rasvaiselle ja sekaiholle. Kasviuutteet ja jalokiviuutteet (Zincite, Rubiini ja Opaali) edistävät ihon omaa paranemisprosessia ja palauttavat ihon tasapainon.

Ayurveda Pura ammattisarja

Sarjan filosofia pohjautuu vuosien spa- ja ihonhoito-osaamiseen sekä intialaiseen lääketieteeseen. Ayurveda Pura ammattisarjasta löytyvät omat tuotelinjat Vatalle, Pittalle, Kaphalle sekä kaikille ihotyypeille sopivat Tridoshic- ja Anti-age -linjat

 

Ikäntymistä hidastava Dafna`s

Dafna`sin tuotteiden teho pohjautuu ayurvedafilosofiaan, luonnollisiin ja bioaktiivisiin ainesosiin sekä pitkälle kehittyneeseen bioteknologiaan. Sarjan sydämessä on 40 luonnollista aktiivista raaka-ainetta, jotka muodostavat synergiassa keskenään toimiessaan tehokkaita tuotteita, joita on turvallista käyttää. Käyttämällä vain pienimolekyylisiä aktiivisia ainesosia, maksimoidaan niiden imeytyvyys ja tehokkuus iholle ja hyvinvointiin. Tuotteita ei ole testattu eläimillä.

Evolve

Evolve Organic Beauty luonnonkosmetiikkatuotteet valmistetaan käsityönä pienissä erissä Englannissa Hertfordshiren kaupungissa. Pienien erien valmistuksella varmistetaan tuotteiden tuoreus. Evolve tuotteet tehdään luonnollisista kasviöljyistä ja -voista ja ne sisältävät tehokkaita superfoodeja. Kaikki Evolve luonnonkosmetiikkatuotteet ovat vegaanisia, eikä niitä ole koskaan testattu eläinkokeilla. Evolve sarja on tehokasta ja toimivaa luonnonkosmetiikkaa päivittäiseen käyttöön edulliseen hintaan. Evolve tuotteissa on panostettu yksinkertaisiin ja kauniisiin pakkauksiin, jotka voidaan käytön jälkeen kierrättää. Evolven tuotteista on saatavilla myös matkakokoja.

Algamaris

Algamaris on laadukas, Ecocert-sertifioitu ja kattava aurinkotuotesarja koko perheelle. Algamaris tuotteet ovat 100% luonnollisten mineraaliaurinkosuoja-aineiden, 100% luomutuotettujen kasviöljyjen ja patentoidun Alga-gorria yhdisteen ansiosta luonnollinen, turvallinen ja laadukas vaihtoehto kemiallisille aurinkosuojatuotteille. Tuotteet sisältävät vain mineraalifilttereitä, ei nanopartikkeleita. Algamaris tarjoaa tehokkaan luonnollisen aurinkosuojan myös allergia- ja tuoksuyliherkille, sillä sarjan SK50 tuotteet ovat tuoksuttomia. Täydellinen UVA/UVB/UVC suoja.