Ihmettä odottaessa

Ihmettä odottaessa - hoitomenu raskaana oleville ja vastasynnyttäneille äideille

Raskaus ja äidiksi tuleminen ovat naisen elämän ihanin vaihe. Se mitä tapahtuu lapsen odotuksen ja syntymisen aikana on todellinen ihme. Jotta tämän vaihe kulku menisi mahdollisimman mukavasta, kiinnitä huomiota myös omaan hyvinvointiisi. Seuraavaan listaan olemme keränneet hoitoja, jotka auttavat sinua pääsemään eroon jännityksestä selän ja niskan alueella, vähentämään jalkojen turvotusta, parantamaan kasvojen ja vartalon ihon kuntoa sekä kohentamaan yleistä terveyttä ja mielialaa. Kun tunnet olosi hyväksi ja teet asioita joista nautit, nauttii myös vauvasi.

 

Lempeys -kasvohoito 1h 15min / 99€

Yksilöllinen ihotyypin mukainen kasvohoito, jossa on otettu huomion herkkyys tuoksuille. Hoito alkaa jalkakylvyllä, jonka tarkoituksena on saada keho lämpimäksi ja vastaanottavaiseksi ihanaa hoitohetkeä varten. Hoitokokemus on erittäin miellyttävä elämys, jonka jälkeen kasvot näyttävät hyvältä. Pitkä kasvojen ja päänalueen ayurvedinen hieronta sekä naamion aikana tehtävä jalkaterien hieronta kruunaavat rentoutuksen. Hoidossa käyttämme puhtaita ja luonnollisia tuotteitä, jotka on ystävällisiä ihollesi

 

Lämmin halaus 1h / 68€

Tämä hoito on tarkoitettu sinulle, jos kärsit unettomuudesta ja väsymyksestä. Hieronnan aikana selkä- hartia- ja niskalihakset rentoutuvat. Sen tuloksena saat mahtavan kevyen olon ja nukut paremmin. Pään ja kasvojen hieronta vähentävät levottomuutta ja antavat rauhaa, jota äiti tarvitsee.

Toivomus -spa-jalkahoito 1h / 70€

Hellä kuorinta ja ravitseva jalkanaamio tekevät jalkojen ihosta samettisen pehmeän. Hartioiden, niskan ja pään alueen hieronta tuovat syvää rentoutusta ja nautinnon tunnetta. Rauhoittava jalkojen hieronta auttaa turvotukseen ja palauttaa jalkoihin keveyden tunnen.