Joulikalenterin 2 luukku. ”Ihmettä odottaessa” -hoitomenu raskaana oleville ja vastasynnyttäneille äideille.

Hei te kaikki ihanat odottavat ja vastasynnyttäneet äidit!

Teitä varten olemme luoneet uuden hoitomenun ”Ihmettä odottaessa”, jossa on huomioitu äidin ja vauvan turvallisuus. Käytämme hoidoissamme vain luonnollisia tuotteita, jotka hoitavat ja hellivät ihoanne lempeästi. 

Raskaus ja äidiksi tuleminen ovat naisen elämän ihanin vaihe. Se mitä tapahtuu lapsen odotuksen ja syntymisen aikana, on todellinen ihme. Jotta tämän vaiheen kulku menisi mahdollisimman mukavasti, kiinnitä huomiota myös omaan hyvinvointiisi. Seuraavaan listaan olemme keränneet hoitoja, jotka auttavat sinua pääsemään eroon jännityksestä selän ja niskan alueella, vähentämään jalkojen turvotusta, parantamaan kasvojen ja vartalon ihon kuntoa sekä kohentamaan yleistä terveyttä ja mielialaa. Kun tunnet olosi hyväksi ja teet asioita joista nautit, nauttii myös vauvasi.

Pehmeys -jalkahieronta 1h / 55€

Rentouttava, mielialaa kohottava ja samalla uskomattoman nautinnollinen hoito. Sen avulla saadaan arkipäivän jännitys pois lihaksista. Hoito alkaa jalkakylvyllä. Tämän jälkeen rentouttava hieronta lämpimällä öljyllä. Tämä on ehdottomasti jokaisen naisen nautintohetki.

Toivomus -spa-jalkahoito 1h / 65€

Hellä kuorinta ja ravitseva jalkanaamio tekevät jalkojen ihosta samettisen pehmeän. Hartioiden, niskan ja pään alueen hieronta tuovat syvää rentoutusta ja nautinnon tunnetta. Rauhoittava jalkojen hieronta auttaa turvotukseen ja palauttaa jalkoihin keveyden tunteen.

Lemmin halaus -selkä-, pää- ja kasvohieronta 1h / 60€

Tämä hoito on tarkoitettu sinulle, jos kärsit unettomuudesta ja väsymyksestä. Hieronnan aikana selkä- hartia- ja niskalihakset rentoutuvat. Sen tuloksena saat mahtavan kevyen olon ja nukut paremmin. Pään ja kasvojen hieronta vähentävät levottomuutta ja antavat rauhaa, jota äiti tarvitsee.

Lempeys -kasvohoito 1h15min / 78€

Yksillöllinen ihotyypin mukainen kasvohoito, jossa on otettu huomion herkkyys tuoksuille. Hoito alkaa lämpimällä jalkakylvyllä, jonka tarkoituksena on saada keho lämpimäksi ja vastaanottavaiseksi ihanaa hoitohetkeä varten. Hoitokokemus on erittäin miellyttävä elämys, jonka seurauksena iho näyttää heleältä. Pitkä kasvojen ja päänalueen hieronta sekä naamion aikana tehtävä jalkaterien hieronta kruunaavat rentoutuksen. Hoidossa käyttämme puhtaita ja luonnollisia tuotteitä, jotka on ystävällisiä ihollesi.

Voit varata ajan puhelimitse 040 132 7116
tai netin ajanvarausjärjestelmästä: https://www.natural-beauty.fi/ajanvaraus/

 

Tagged , ,

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

12 + 5 =