Joulukalentarin 5 luukku. Aimée de Marsin luonnolliset parfyymit etuhinnalla

AIMÉE DE MARSIN PARFYYMIT

Aimée de Marsin ihastuttavien parfyymien tarina saa alkunsa isoäidin ja lapsenlapsen välisestä ainutlaatuisesta suhteesta, lapsuuden unelmasta ja ehdottomasta rakkaudesta.

Sarjan luoja Valérie oli lapsena ilkikurinen seikkailijaluonne, jolle hänen isoäitinsä antoi itseluottamusta ja vakautta. Valérie rakasti viettää aikaa isoäitinsä kanssa hänen puutarhassaan, jonka täyttivät ainutlaatuiset ranskalaisen maaseudun tuoksut, kuten ruusu ja laventeli.

Valérien varttuessa myös hänen hajuaistinsa kypsyi ja hän alkoi unelmoida omien parfyymiensa luomisesta. Hän halusi luoda tuoksuista elixiirejä, jotka toisivat kantajilleen hyvää oloa auttaen heitä tuntemaan olonsa eheäksi ja tuntemaan ehdotonta rakkautta.

Kerran tämän pienen tytön unelmasta on tullut totta ja tänä päivänä Valérie on ammattilaisparfymööri, jonka nimi tunnetaan kauneuden ja tuoksujen maailmassa. Kunnianosoituksena upealle isoäidilleen, hän päätti nimetä parfyymit hänen mukaansa. Nykyisin Aimée Demarsin muisto ja hänen ranskalaisen puutarhansa tuoksut elävät näissä ihastuttavissa hajuvesissä.

BELLE ROSE
Luonne: romanttinen, herkkä, luova

Uudenaikainen bulgarialaisen ruusun tuoksu, joka on ominaisuuksiltaan luonnollinen ja vahva. Santelipuu, myski ja tuoksuheliotrooppi luovat tämän tuoksun ajanmukaisen yhdistelmän. Ranskalainen vegaaninen tuoksu, joka lupaa yhdistää sinut uudelleen luonteeseesi ja sisäisiin himoihisi.

Herkille ja romanttisille ihmisille. Löydä tie itseesi uudelleen tämän luonnollisen, makean ja sukupolvia ylittävän tuoksun avulla.

MYTHIQUE IRIS
Luonne: täyteläinen, naisellinen, hieno

Tuoksukurjenmiekka on yksi hajuvesituotannon hienoimmista ainesosista, joka valittiin parfyymiin sen pehmeän ja samettisen tuoksun takia.

Tämä lonnollinen meripihkan, mantelin ja vaniljan sävyillä täytetty tuoksu antaa sinulle pehmeyden ja tyyneyden tunnetta joka liikkeessäsi. Storaksi ja santelipuu nostavat ympäröivän lämmön tunnetta. Kurjenmiekka tuo rauhaa ja tyyneyttä. Kurjenmiekan tuoksun täyteläisyys on pitkän kärsivällisyyden lähde, sillä jotta sen tuoksu saataisiin esiin täydellisesti, käytetään sen valmistukseen yli kuusi vuotta. Vasta sitten kasvista saadaan valmistettua uutetta, jonka tuoksu muistuttaa sametinpehmeää orvokkia.

Tämän tuoksun aktiiviset ainesosat koostuvat 21 eteerisestä öljystä. Se on täydellinen lahja äidille, siskolle tai vaikka ystävälle, joka haluaa tuoda esiin naisellisuutensa. Mythique Iris on salaperäinen tuoksu henkilölle, joka ei pelkää näyttää naisellisuuttaan.

FOLLE EMERAUDE
Luonne: iloinen, vilkas, nautinnonhaluinen

Folle Emeraude avautuu hedelmällisellä tuoksunuotilla, joka antaa tietä kukkien päätuoksuyhdistelmälle ja lopuksi asettuu setripuun, santelipuun ja patchoulin tuoksuun. Mystinen ja itämainen, ehdottomasti nautiskelijan parfyymi.

Jos olet iloinen ja pirteä, tämä eteeristen öljyjen avulla luotu nautinnonhaluinen, hedelmäinen ja itämainen tuoksu on sinun ystäväsi.

SENSUEL RUBIS
Luonnetulinenyllättävä, seikkailija

Heti ensimmäisellä suihkauksella tunnet raikkaan gardenian tuoksun, jota seuraa vadelman ja orvokin yhdistelmä ja todella villi ja puinen oudin ja afrikkalaisen puuhartsin tuoksu.

Tämä itämainen ja luonnollinen tuoksu on täydennetty raikkaalla Sichuanin pippurilla ja uhkealla storaksin ja santelipuun lisäyksellä. Erittäin aistillinen tuoksu, joka rikkoo monien sydämiä. Löydä uudelleen patchoulin voima ja vaniljan makeus tässä ainutlaatuisessa parfyymissa.

Sensual Rubis auttaa sinua tuntemaan olosi
seikkailunhaluiseksi ja rohkeammaksi, jolloin sinä pääset lähemmäs sisimpiä himojasi.

ACQUA DI ORTA
Luonne: helmeilevä, loistava, innostava

Tämä hieno tuoksu tulee idästä. Se on arvokkaiden puulajien ja valkoisten kukkien yhdistelmä. Acqua di Orta syntyi italialaisen Orta-järven rannalla. Syksyllä tämä upea maisema on täynnä hienoja aprikoosia ja passionhedelmää muistuttavia osmanthus-kukan tuoksuja.

Tuoksu sopii sekä miehille että naisille ja se voi olla sinun ja kumppanisi tapa jakaa rakkauttanne. Saa ystäväsi, perheenjäsenesi tai rakkaasi loistamaan antamalle hänelle lahjaksi tämä raikas, ainutlaatuinen ja yksilöllinen tuoksu.

Jos sinulla on helmeilevä luonne, nautit joka hetkestä ja etsit inspiraatiota kaikilta elämäsi osa-alueilta, älä etsi enää, Acqua di Orta on sinun tuoksusi!

EAU21
Luonneluonnollinentyylikäs, matkustaja

Eau21 on elämän lähde, joka saa alkunsa juurien välistä eteenpäin virraten, ottaen matkallaan mukaansa kaikki maan tuoksut. Sen virtaus päättyy rauhalliseen lampeen, jonka ympärillä kasvaa setripuita ja valkohankajäkälää.

Tämä on meri-ilman raikas vegaaninen tuoksu, johon on lisätty vahvoja aromeja. Sitä on hapotettu sitruunan tuoksunuotilla ja rikastettu valkoisten kukkien yhdistelmällä, joiden taustalta paljastuu setripuun ja jäkälän aromit.

Vahvista tyylikästä ja luonnonläheistä matkailijan luonnettasi tämän luonnollisen ja makean tuoksun avulla. Eau21 on tuoksu, joka sopii sekä miehille että naisille. Sukella ja heittäydy raikkauden aallon mukaan, sillä elvyttävä ja inspiroiva vanhan ajan löytöretki on edessäsi.

 

Tagged

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

viisitoista + kuusi =