Joulukalenterin 15 luukku. Meikkivinkki. Helppo ja kuulas Lily Lolo meikkipohja

Tänään vinkkaamme sinulle, kuinka voit loihtia helpon ja nopean meikkipohjan Lily Lolon mineraalituotteilla. Tämä kevyt, luonnollinen ja raikas meikki korostaa kantajansa parhaita puolia ja on muunneltavissa niin arkeen kuin juhlaan. Löydät meikissä käytetyt tuotteet Natural Beautyn myymälästä, jossa autamme sinua mielellämme valitsemaan sinulle sopivat tuotteet.

Tässä upea mallimme Maiju luonnonkauniina

Näin meikki syntyi:

  1. Huolehdi, että ihosi on puhdas ja kosteutettu ennen meikin levittämistä. Muista antaa kasvovoiteen imeytyä kunnolla ennen kuin aloitat.
  2. Voit tarvittaessa korjata kasvojen punoitusta Lily Lolon vihertävän sävyisellä correctorilla sävyssä Blush Away. Maijulle lisäsimme silmien alle lisäksi hiukan peittävyyttä mineraalipeitepuuterilla sävyssä Blondie.
  3. Pyörittele Lily Lolon meikkipuuteri kasvoille kabukisiveltimellä, lisää tarvittaessa toinen kerros. Maijulle käytimme Lily Lolon meikkipuuteria sävyssä China Doll.
  4. Kiinnitä meikkipohja viimeistelypuuterilla.
  5. Korosta piirteitäsi levittämällä poskipunaa poskiluun korkeimmalle kohdalle. Maijulla mineraaliposkipuna sävyssä Surfer Girl.
  6. Voit viimeistellä meikkipohjan suihkauttamalla kasvoillesi ruusuvettä

Valmis meikkipohja

 

Meikki ja teksti: Sonja Tuomaala

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

10 − 5 =