Joulukalenterin 17 luukku. Vartalohoito on upea joululahja

Vartalohoito on upea joululahja!

Kaikki hoitoamme ovat todella kokonaisvaltaisia ja rentouttavia, sillä ne pohjautuvat ayurvedan hoitofilosofiaan sisältäen pitkät hieronnat. Toteutamme lempeät ja vaikuttavat hoitomme alusta loppuun käsin. Käytämme ayurvedisia, sertifioidusti luomulaatuisia ammattikosmetiikkasarjoja Lakshmia ja Ayurveda Puraa. Aroma- ja phytoterapia hoitavat ihoa, mieltä sekä aisteja.

MEIDÄN VARTALOHOIDOT

 

AYURVEDINEN KOKOVARTALOHIERONTA 1H 30MIN / 85 €

Yrttijalkakylvyllä alkava ayurvedan viisauksia hyödyntävä kokovartalohieronta, johon kuuluu myös kasvojen ja päänalue. Tuoksun perusteella valittava ayurvedinen hoitoöljy, hoidon rytmi ja musiikki ovat olennainen osa tätä kokonaisvaltaista ja rentouttavaa hoitoa.

AYURVEDINEN PÄÄ- JA KASVOHIERONTA 1H / 60 €

Yrttijalkakylvyllä alkava tasapainottava ayurvedinen hoito, joka rentouttaa kehoa, rauhoittaa mieltä ja selkiyttää ajatuksia. Kasvojen alueella hieronta koostuu marmapisteiden aktivoinnista.

ROYAL BALI KOKOVARTALOHIERONTA 1H 30MIN / 90 €

Rentouttava, energisoiva sekä stressiä poistava hoitokokemus, joka vie levolliselle matkalle seesteiseen oloon. Nimensä mukaisesti se on kehitetty Balilla kuninkaallisille. Hieronta toteutetaan päästä varpaisiin kasvojen alue mukaan lukien. Tämä ylellinen hoito on kaikille oman elämänsä kuningattarille ja kuninkaille.

TAIVAALLISET KIVET 1H 30MIN / 85 €

Lämpimillä kivillä ja öljyllä tehtävä kokovartalohieronta, johon kuuluu myös päänalue. Kehoasi miellyttävällä lämmöllä syleilevä hoito syvärentouttaa ja poistaa lihasjännityksiä antaen hyvän ja rennon olon. Hoito aloitetaan aina yrttijalkakylvyllä.

EUFORIA -ELÄMYSHOITO 2H / 145 €

Niin kehoa kuin mieltäkin hellivä kokonaisvaltainen hemmotteluhoito vie matkalle kohti pilvilinnoja sekä syvää rentoutumista kokovartalohieronnan ja täydellisen kasvohoidon kautta. Ajatukset siirtyvät kauas arjesta ja koet todellista mielentyyneyttä sekä hyvää oloa. Hoidon päätteeksi tarjoilemme alkoholitonta kuohuvaa sekä pientä suolaista ja makeaa suupalaa.

Lahjakortin voi ostaa tiettyyn hoitoon tai vaihtoehtoisesti valitulla summalla myymälästämme ma-pe: 11-18 ja la 22.12 klo 11-15. Voit myös tilata lahjakortin soittamalla numeroon 040 132 7116.

Rovakatu 26 A 14
040 132 7116

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

14 + kolmetoista =