Joulukalenterin 18 luukku. Joululahjavinkit miehelle

Mitä hankkia joululahjaksi miehelle, jolla on jo kaikkea? Natural Beautyn valikoimista löydät juuri miehille suunniteltuja elämyksellisiä hoitoja, jotka takaavat kaivattua rentoutumista työ-, opiskelu- tai joulustressin keskelle. Tuo rakkaasi päiväunille hoitolaamme, sillä miehetkin ansaitsevat hemmottelua!

HOITOSUOSITUKSET

Komeus-kasvohoito miehelle 1h/70€
Komeutta huoltava ja rentouttava kasvohoito, jonka hoitotuotteet valitaan ihon tarpeiden mukaan. Ihonpuhdistus tehdään hellävaraisesti, mutta tehokkaasti syväpuhdistavan neem-naamion avulla. Hoito sisältää myös yrttijalkakylvyn sekä jalkaterien hieronnan.

Par-rakas pää-/partahoito miehelle 45min/50€
Partaa huoltava sekä mieltä rentouttava kokonaisuus aloitetaan jalkakylvyllä, jonka jälkeen lämpimät kasvokompressit avaavat huokosia ja pehmittävät partaa vastaanottavaiseksi AHMA-parranhoitotuotteille, jotka imeytetään pitkän pää- ja kasvohieronnan yhteydessä. Karkeat parta- ja viiksikarvat silottuvat kuosiin sekä iho saa kosteutusta. Hoito päättyy jalkaterien hierontaan.

Taivaalliset kivet 1,5h/85€
Lämpimillä kivillä ja öljyllä tehtävä kokovartalohieronta, johon kuuluu myös päänalue. Kehoasi miellyttävällä lämmöllä syleilevä hoito syvärentouttaa ja poistaa lihasjännityksiä antaen hyvän ja rennon olon. Hoito aloitetaan aina yrttijalkakylvyllä.

TUOTEVINKIT

Rasasara-starter kit + kestopesulaput, 89,90€ (norm. 107,40€ tarjouksessa 24.12 asti)
Australialaisen Rasasaran starter kitit ovat täydellinen lahjaidea miehelle, joka ottaa ensiaskeleitaan ihonhoidon maailmassa tai henkilölle, joka arvostaa minimalistisia, käsintehtyjä ja takuuvarmasti tuoreita ihonhoitotuotteita. Valikoimissamme starter kitit kuivalle, herkälle ja rasvaiselle, epäpuhtaalle iholle. Lue lisää starter kiteistä täältä: https://www.natural-beauty.fi/joulukalenterin-12-luukku-rasasaran-aloituspakkaus-kestopesulaput-kaupanpaalle/

Aimée De Mars – unisex parfyymit, -15% (norm 72€ tarjouksessa 24.12 asti)
Ranskalaisen Aimée De Marsin luonnolliset tuoksut hurmaavat jokaisen! Valikoimissamme kaksi tuoksua, Acqua di Orta ja Eau21, jotka sopivat täydellisesti myös miehille. Voit tutustua tuoksuihimme tarkemmin blogipostauksessa, jonka löydät täältä: https://www.natural-beauty.fi/joulukalentarin-5-luukku-aimee-de-marsin-luonnolliset-parfyymit-etuhinnalla/

 

Tervetuloa jouluostoksille hoitolaamme tällä viikolla ma-pe 11-18 ja la 22.12 klo 11-15!

Rovakatu 26 A 14
040 132 7116

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

4 × viisi =