Joulukalenterin 22 luukku. Hoitolamme hurmaavan tuoksun salaisuus

Vuosien varrella olemme saaneet paljon positiivista palautetta ja kyselyitä hoitolamme ihanan tuoksun salaisuudesta, jonka paljastamme teille tänään. Natural Beautyssa tuoksuvat Lakshmin ayurvediset synergiaöljyt, jotka koostuvat usean eteerisen öljyn seoksista. Hoitolastamme voit hankkia itsellesi Lakshmin öljyjä, joita löytyy kolmea kappaletta, yksi jokaiselle kehotyypille. Sinun ei kuitenkaan tarvitse tietää kehotyyppiäsi etukäteen, vaan voit valita hajuaistisi perusteella itsellesi öljyn, joka vetoaa sinuun eniten. Valikoimastamme löydät myös valmiiksi laimennetut öljyseokset, joita voit käyttää suoraa iholle.

Vata – Kun mielesi on levoton ja tarvitset rentoutusta, voit käyttää Vatan öljyä esimerkiksi makuuhuoneesi tuoksulampussa, jolloin se auttaa sinua nukahtamaan paremmin. ( Basilika, laventeli, fenkoli, meirami, pelargoni..)

Pitta – Kun tunnet itsesi stressaantuneeksi, kiireiseksi ja ärsyyntyneeksi, tämä öljy rauhoittaa sinua. (Laventeli, palmarosa, pelargoni, meirami, appelsiini, petit grain..)

Kapha – Kun tarvitset lisää energiaa ja boostia aineenvaihduntaasi. Sopii erinomaisesti käytettäväksi esimerkiksi aamuisin tai työskentelytiloissa. (Mänty, rosmariini, sitruuna, korianteri, inkivääri, mustapippuri..)

Eteeriset eli aromaattiset öljyt ovat haihtuvia, voimakastuoksuisia öljyjä, joita saadaan luonnosta, kasvien eri osista, kukista, lehdistä, varsista ja juurista. Eteerisillä öljyillä on useita positiivisia vaikutuksia, ne mm. parantavat ihon kuntoa sekä veren- ja imunestekiertoa, rentouttavat lihaksia, rauhoittavat vatsaa ja tasapainottavat hormonitoimintaa. Niillä on myös mieleen vaikuttavia ominaisuuksia. Muistathan aina suosia luonnollisia aromaöljyjä synteettisten sijaan.

Suosittelemme hankkimaan eteeriset öljyt ammattilaisilta, jotka osaavat ottaa huomioon terveydentilasi ja elämäntilanteesi sinulle sopivan öljyn valinnassa. Eteeristen öljyjen käyttö suositellaan aloitettavaksi maltillisesti, jotta mieli ja keho saavat rauhassa tottua niiden vaikutuksiin. Raskaana oleville ja lapsille suositellaan ainoastaan mietoja eteerisiä öljyjä, kuten mandariinia. Voit käyttää luonnonmukaisia aromaöljyjä iholla kasviöljyyn laimennettuna (ei laimentamattomana suoraa iholle), höyryhengityksessä, kylvyissä, tuoksulampuissa tai esimerkiksi kotitekoisissa pesuaineissa. Muista myös kurkata ohjeemme pyykkietikan valmistukseen joulukalenterin luukusta 21.

Rentouttavaa ja aromaattista joulunodotusta kaikille!

 

Teksti: Sonja Tuomaala

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

5 + 5 =