Joulukalenterin 3 luukku. 3 uutta huippua kosmetiikkasarjaa

Oletteko huomanneet, että Natural Beautyn valikoimaan on tullut kolme uutta huippulaadukasta ayurvedista luonnonkosmetiikasarjaa? Olemme saaneet niistä erittäin positiivista palautetta ja haluamme esitellä ne teille myös täällä somen puolella.

Ikääntymistä hidastava Dafna´s (Espanja)

Dafna´sin tuotteiden teho pohjautuu ayurvedafilosofiaan, luonnollisiin ja bioaktiivisiin ainesosiin sekä pitkälle kehittyneeseen bioteknologiaan. Sarjan sydämessä on 40 luonnollista aktiivista raaka-ainetta, jotka muodostavat synergiassa keskenään toimiessaan tehokkaita tuotteita, joita on turvallista käyttää.

Minimalistinen Rasasara (Australia)

Käsityönä valmistettavissa Rasasaran tuotteissa käytetään vain 100 % luonnollisia ja syötäväksi kelpaavia ainesosia, suositaan luomusertifioituja ja biodynaamisesti viljeltyjä raaka-aineita sekä vapaana ja villinä kasvaneita kasveja ja ayurvedisia yrttejä. Sarjan luonnolliset tuotteet sekä ayurvedisen kehotyypin ymmärtäminen ovat auttaneet lukuisia ihmisiä iho-oireiden parantamisessa, sekä saavuttamaan hehkuva ja terve iho.

Laaja korkealaatuinen ammattisarja Ayurveda Pura (Englanti)

Sarjan filosofia pohjautuu vuosien spa- ja ihonhoito-osaamiseen sekä intialaiseen lääketieteeseen. Ayurveda Pura ammattisarjasta löytyvät omat tuotelinjat Vatalle, Pittalle, Kaphalle sekä kaikille ihotyypeille sopivat Tridoshic- ja Anti-age -linjat

Tervetuloa ostoksille osoitteeseen Rovakatu 26 A 14. Olemme avoinna ma-pe klp 11-17 Annamme myymälässä lisää vinkkejä sekä opastamme aina ammattitaidolla ihonhoitotuotteiden käytössä. 

Tagged , , , , , , ,

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

kolmetoista − neljä =