Kasvohoitorituaalit

Kosketus -kasvohoito 1h15min / 89€

Yksilöllinen kasvohoito ihon tarpeiden mukaan. Hoito alkaa aromajalkakylvyllä, jonka tarkoituksena on saada keho lämpimäksi ja vastaanottavaiseksi ihanaa hoitohetkeä varten. Hoitokokemus on erittäin miellyttävä elämys, jonka jälkeen kasvot näyttävät hyvältä. Pitkä kasvojen ja päänalueen ayurvedinen hieronta sekä naamion aikana tehtävä jalkaterien hieronta kruunaavat rentoutuksen.

Vata - kuivalle iholle
Sammuttaa ihosi janon ja kosteuden kaipuun. Kireys ja kuivuus vaihtuvat elastisuuteen sekä pehmeyteen.

Pitta - herkälle iholle
Herkkää ihoa hellivä, rauhoittava ja kosteuttava hoito.

Kapha - seka- ja rasvaiselle iholle
Raikastava, puhdistava ja virkistävä hoito, joka parantaa ihon hapenottokykyä. Kasvot kaunistuvat kirkastumalla.

Kirkkaus -uudistava kasvohoito 1h 30min / 122 €

Valjasta ihosi valovoimaisuus esiin! Kun kaipaat kaikkein vaikuttavimpia ja näkyvimpiä tuloksia, tämä kasvohoito on toiveesi täyttävä. Nuorentava ja uudistava hoito sisältää kirkastavan AHA-hedelmähappokuorinnan sekä ainutlaatuiset ampullit, jotka elvyttävät ja tehokosteuttavat. Kasvojen syväkudoshieronta ja oma silmänympäryshoito kuuluvat myös tämän aktivoivan kokonaisuuden erikoisuuksiin. Hoidon ja kotihoitotuotteiden on oleellista olla synergiassa, jolloin saat pitkäkestoisimmat tulokset. Tehohoitoaineita tiivistetyssä muodossa sisältävät ampullit auttavat hoidon ylläpidossa parhaiten.

Kaunis -luksuskasvohoito 1h 30min / 128€

Elvyttävä, uutta elinvoimaa ja hehkua ihollesi tarjoileva Dafna’s beyond skin deep treatment johdattaa sinut iättömän kauneuden lähteelle. Dafna’sin huipputehokkaat hoitotuotteet tarjoavat ihollesi sen kaipaamaa kosteutusta ja ravinteita. Kaunis-kasvohoidon kruunaa traditionaalinen Kansa Wand hieronta, joka on hypnoottisen rentouttava ja ihoa voimakkaasti aktivoiva. Hoito alkaa aromajalkakylvyllä ja päättyy jalkaterien hierontaan.

LUMOAVAT YRTTINYYTIT -kasvohoito 1h30min / 130 €

Kasvohoitorituaali joka avaa aistit aivan uudenlaiselle elämykselle.

Lämpimillä yrttinyyteillä tehtävä hieronta kuorii kasvojen ihon hellävaraisesti ja edesauttaa yrttien ja öljyseerumin tehoaineiden imeytymistä. Kosteuttavat kukkaisvesikompressit ja pitkä ayurvedinen hieronta kasvoille ja marmapisteiden käsittely tasapainottavat mieltä ja kehoa. Uudistava ayurvedinen antiage naamio ja vuorikristallein tehtävä silmänympäryshieronta kruunaavat tämän laatuhemmottelu hetken.

Hoito sisältää myös aromajalkakylvyn ja jalkaterien hieronnan

Herkkä -kasvohoito erittäin herkälle iholle 1h 30min / 122 €

Herkkää ihoa harmonisoiva todella rauhoittava, lempeä ja kosteuttava tehohoito kasvoillesi. Ihon sävy tasoittuu tyyneksi. Pitkä ayurvedinen hieronta kasvoille ja päänalueelle sekä naamion aikana jalkaterien hieronta

Energia -kasvohoito nuorelle (10-16v) 1h / 68 €

Ihon yksilölliset tarpeet huomioiva kirkastava kasvohoito nuorelle. Ihonpuhdistus tapahtuu hellävaraisen tehokkaasti syväpuhdistavalla neem -naamiolla. Hoito sisältää monipuolista opastusta ihonhoitoaan aloittavalle. Takaamme nuorelle erittäin miellyttävän kokemuksen ensimmäisestä kasvohoidosta. Pitkä hieronta kasvojen ja päänalueelle tekee hoidosta ihanan ja rentouttavan kokonaisuuden.

Ayurvedinen pää- ja kasvohieronta 1h / 67€

Aromajalkakylvyllä alkava tasapainottava ayurvedinen hoito, joka rentouttaa kehoa, rauhoittaa mieltä ja selkiyttää ajatuksia. Kasvojen alueella hieronta koostuu marmapisteiden aktivoinnista

Kuulas -kohottava kasvohieronta 1h 15min / 79€

Kuulas -kasvohieronta on voimannuttava hoito, johon kuuluu selän, pään ja kasvojen monimuotoinen hieronta. Hoito vähentää turvotusta, kohottaa kasvojen muotoa  sekä palauttaa ihollesi sen luonnollisen kuulauden ja hehkun. Kuulas -hoito on paras tapa ehkäistä ennenaikaista ikääntymistä.

Hetki itsellesi -selkä ja kasvohieronta lämpimällä kivellä 1h 15min / 85

Tämä hemmotteluhoito on sinulle, joka rakastat lämpöä ja sen tarjoamaa syvärentoutusta keholle ja mielelle. Hetki itsellesi -hoito aloitetaan selän hieronnalla lämpimillä kivillä. Hieronta aktivoi aineenvaihduntaa, vapauttaa lihasjännityksiä ja rauhoittaa hermostoa. Hoidon aikana myös kasvojen alue käsitellään pienillä hierontakivillä, mikä saa kasvojesi ilmeen kirkastumaan. Hemmottelun kruunaa ihoa kosteuttava sheetmask -kasvonaamio sekä ravitseva ja elvyttävä öljyseerumi. Naamion vaikutuksen aikana tehdään rentouttava päähieronta. Hetki itsellesi -hoidon myötä saavutat rentoutuneen ja harmonisen olotilan sekä hehkuvan ja kosteutetun ihon.