Kasvohoidot

Kosketus -kasvohoito 1h 15min / 82 €

Yksilöllinen kasvohoito ihon tarpeiden mukaan. Hoito alkaa jalkakylvyllä, jonka tarkoituksena on saada keho lämpimäksi ja vastaanottavaiseksi ihanaa hoitohetkeä varten. Hoitokokemus on erittäin miellyttävä elämys, jonka jälkeen kasvot näyttävät hyvältä. Pitkä kasvojen ja päänalueen ayurvedinen hieronta sekä naamion aikana tehtävä jalkaterien hieronta kruunaavat rentoutuksen.

Vata - kuivalle iholle
Sammuttaa ihosi janon ja kosteuden kaipuun. Kireys ja kuivuus vaihtuvat elastisuuteen sekä pehmeyteen.

Pitta - herkälle iholle
Herkkää ihoa hellivä, rauhoittava ja kosteuttava hoito.

Kapha - seka- ja rasvaiselle iholle
Raikastava, puhdistava ja virkistävä hoito, joka parantaa ihon hapenottokykyä. Kasvot kaunistuvat kirkastumalla.

Kirkkaus -uudistava kasvohoito 1h 30min / 119 €

Valjasta ihosi valovoimaisuus esiin! Kun kaipaat kaikkein vaikuttavimpia ja näkyvimpiä tuloksia, tämä kasvohoito on toiveesi täyttävä. Nuorentava ja uudistava hoito sisältää kirkastavan AHA-hedelmähappokuorinnan sekä ainutlaatuiset ampullit, jotka elvyttävät ja tehokosteuttavat. Kasvojen syväkudoshieronta ja oma silmänympäryshoito kuuluvat myös tämän aktivoivan kokonaisuuden erikoisuuksiin. Hoidon ja kotihoitotuotteiden on oleellista olla synergiassa, jolloin saat pitkäkestoisimmat tulokset. Tehohoitoaineita tiivistetyssä muodossa sisältävät ampullit auttavat hoidon ylläpidossa parhaiten.

Kuulas -selkä, pää ja kasvohieronta 1h 15 min / 70 €.

Kuulas -kauneushieronta on voimannuttava hoito, johon kuuluu selän, pään ja kasvojen monimuotoinen hieronta. Hoito vähentää turvotusta, kohottaa kasvojen muotoa sekä palauttaa ihollesi sen luonnollisen kuulauden ja hehkun. Kuulas -hoito on paras tapa ehkäistä ennenaikaista ikääntymistä.

Sarjahoito 6* 1h 15 min / 350 €

Harmonia -kasvohoito erittäin herkälle iholle 1h 15min / 90 €

Herkkää ihoa harmonisoiva todella rauhoittava, lempeä ja kosteuttava tehohoito kasvoillesi. Ihon sävy tasoittuu tyyneksi. Pitkä ayurvedinen hieronta kasvoille ja päänalueelle sekä naamion aikana jalkaterien hieronta.

Energia -kasvohoito nuorelle (10-16v) 1h / 62 €

Ihon yksilölliset tarpeet huomioiva kirkastava kasvohoito nuorelle. Ihonpuhdistus tapahtuu hellävaraisen tehokkaasti syväpuhdistavalla neem -naamiolla. Hoito sisältää monipuolista opastusta ihonhoitoaan aloittavalle. Takaamme nuorelle erittäin miellyttävän kokemuksen ensimmäisestä kasvohoidosta. Pitkä hieronta kasvojen ja päänalueelle tekee hoidosta ihanan ja rentouttavan kokonaisuuden.

Komeus -kasvohoito miehelle 1h / 74 €

Komeutta huoltava ja rentouttava kasvohoito, jonka hoitotuotteet valitaan ihon tarpeiden mukaan. Ihonpuhdistus tehdään hellävaraisesti, mutta tehokkaasti syväpuhdistavan neem-naamion avulla. Hoito sisältää myös yrttijalkakylvyn sekä jalkaterien hieronnan.

Euforia -elämyshoito 2h / 149 €

Niin kehoa kuin mieltäkin hellivä kokonaisvaltainen hemmotteluhoito vie matkalle kohti pilvilinnoja sekä syvää rentoutumista kokovartalohieronnan ja täydellisen kasvohoidon kautta. Ajatukset siirtyvät kauas arjesta ja koet todellista mielentyyneyttä sekä hyvää oloa. Hoidon päätteeksi tarjoilemme alkoholitonta kuohuvaa sekä pientä suolaista ja makeaa suupalaa.