Mystinen Marraskuu

Mystinen marraskuu

NATURAL BEAUTYN MYSTINEN MARRASKUU -TEEMAKUUKAUDEN AIKANA SINULLA ON MAHDOLLISUUS PÄÄSTÄ NAUTTIMAAN HUUMAAVISTA TUOKSUISTA, MAAGISISTA KIVISTÄ, SÄIHKYVISTÄ KRISTALLEISTA JA LÄMPIMÄSTÄ HOITOPEDISTÄ, KUN HOITOVALIKOIMAMME TÄYDENTYY KAHDELLA UUDELLA HEMMOTTELUHOIDOLLA. UUSISSA HOIDOISSA ON MUKANA TIETYSTI MYÖS ASIAKKAILLEMME TUTTUJA ELEMENTTEJÄ, KUTEN LEMPEÄ JA LÄSNÄOLEVA KOSKETUS

Naiseuden voima 3h / 210€

Hemmotteluhoito sinulle, joka rakastat pitkiä hoitokokonaisuuksia ja aromaterapeuttisia tuoksuja sekä nautit lempeästä ja läsnäolevasta kosketuksesta.

Naiseuden voima -hoito alkaa lempeällä kookosmaito jalkakylvyllä. Hemmottelu jatkuu puhdistavalla koko kehon kuivaharjauksella sekä aromahieronnalla, jonka aikana aisteja hivelee tasapainottava Women Balance -tuoksuöljy. Hieronnan aikana lihasjännitykset rentoutetaan ayurvedisen kansawandin avulla. 

Naideuden Voima -hoito huipentuu täydelliseen kasvohoitoon, jonka kruunun jalokivenä on vuorikristalleilla tehtävä marmapisteiden hieronta.

Hoito sisältää lämmittävän yrttihaudukkeen makuhermoja hivelevän raakasuklaan kera.

Hetki itsellesi 1h 15min / 85€

Tämä hemmotteluhoito on sinulle, joka rakastat lämpöä ja sen tarjoamaa syvärentoutusta keholle ja mielelle. 

 
Hetki itsellesi -hoito aloitetaan selän hieronnalla lämpimillä kivillä. Hieronta aktivoi aineenvaihduntaa, vapauttaa lihasjännityksiä ja rauhoittaa hermostoa. Hoidon aikana myös kasvojen alue käsitellään pienillä hierontakivillä, mikä saa kasvojesi ilmeen kirkastumaan. Hemmottelun kruunaa ihoa kosteuttava sheetmask -kasvonaamio sekä ravitseva ja elvyttävä öljyseerumi. Naamion vaikutuksen aikana tehdään rentouttava päähieronta. Hetki itsellesi -hoidon myötä saavutat rentoutuneen ja harmonisen olotilan sekä hehkuvan ja kosteutetun ihon.