Rentouttavat vartalohoidot

Ayurvedinen kokovartalohieronta 1h 30min / 80 €

Yrttijalkakylvyllä alkava ayurvedan viisauksia hyödyntävä kokovartalohieronta, johon kuuluu myös kasvojen ja päänalue. Tuoksun perusteella valittava ayurvedinen hoitoöljy, hoidon rytmi ja musiikki ovat olennainen osa tätä kokonaisvaltaista ja rentouttavaa hoitoa.

Ayurvedinen pää- ja kasvohieronta 1h / 60 €

Yrttijalkakylvyllä alkava tasapainottava ayurvedinen hoito, joka rentouttaa kehoa, rauhoittaa mieltä ja selkiyttää ajatuksia. Kasvojen alueella hieronta koostuu marmapisteiden aktivoinnista.

Euforia -elämyshoito 2h / 140 €

Niin kehoa kuin mieltäkin hellivä kokonaisvaltainen hemmotteluhoito vie matkalle kohti pilvilinnoja sekä syvää rentoutumista kokovartalohieronnan ja täydellisen kasvohoidon kautta. Ajatukset siirtyvät kauas arjesta ja koet todellista mielentyyneyttä sekä hyvää oloa. Hoidon päätteeksi tarjoilemme alkoholitonta kuohuvaa sekä pientä suolaista ja makeaa suupalaa.

Royal Bali kokovartalohieronta 1h 30min / 90 €

Rentouttava, energisoiva sekä stressiä poistava hoitokokemus, joka vie levolliselle matkalle seesteiseen oloon. Nimensä mukaisesti se on kehitetty Balilla kuninkaallisille. Hieronta toteutetaan päästä varpaisiin kasvojen alue mukaan lukien. Tämä ylellinen hoito on kaikille oman elämänsä kuningattarille ja kuninkaille. 

Taivaalliset kivet 1h 30min / 80 €

Lämpimillä kivillä ja öljyllä tehtävä kokovartalohieronta, johon kuuluu myös päänalue. Kehoasi miellyttävällä lämmöllä syleilevä hoito syvärentouttaa ja poistaa lihasjännityksiä antaen hyvän ja rennon olon. Hoito aloitetaan aina yrttijalkakylvyllä.

Keveys -rentouttava jalkahieronta 45min / 45 €

Hemmottele väsyneitä jalkojasi ylellisellä jalkahieronnalla, joka vaivuttaa koko kehon syvärentoutuneeseen tilaan. Hoito alkaa yrttijalkakylvyllä, jonka jälkeen jalat hierotaan hoitavalla luomuöljyllä.

Korvakynttilähoito ja rentouttava pää/kasvohieronta 45min / 45 €