Rentouttavat vartalohoidot

Ayurvedinen kokovartalohieronta 1h 30min / 90 €

Yrttijalkakylvyllä alkava ayurvedan viisauksia hyödyntävä kokovartalohieronta, johon kuuluu myös kasvojen ja päänalue. Tuoksun perusteella valittava ayurvedinen hoitoöljy, hoidon rytmi ja musiikki ovat olennainen osa tätä kokonaisvaltaista ja rentouttavaa hoitoa.

Ayurvedinen pää- ja kasvohieronta 1h / 65 €

Yrttijalkakylvyllä alkava tasapainottava ayurvedinen hoito, joka rentouttaa kehoa, rauhoittaa mieltä ja selkiyttää ajatuksia. Kasvojen alueella hieronta koostuu marmapisteiden aktivoinnista.

Royal Bali kokovartalohieronta 1h 30min / 90 €

Rentouttava, energisoiva sekä stressiä poistava hoitokokemus, joka vie levolliselle matkalle seesteiseen oloon. Nimensä mukaisesti se on kehitetty Balilla kuninkaallisille. Hieronta toteutetaan päästä varpaisiin kasvojen alue mukaan lukien. Tämä ylellinen hoito on kaikille oman elämänsä kuningattarille ja kuninkaille. 

Kuulas -selkä-, pää- ja kasvohieronta 1h 15min / 75€

Kuulas -kauneushieronta on voimannuttava hoito, johon kuuluu selän, pään ja kasvojen monimuotoinen hieronta. Hoito vähentää turvotusta, kohottaa kasvojen muotoa sekä palauttaa ihollesi sen luonnollisen kuulauden ja hehkun. Kuulas -hoito on paras tapa ehkäistä ennenaikaista ikääntymistä.

 

Taivaalliset kivet 1h 30min / 95 €

Lämpimillä kivillä ja öljyllä tehtävä kokovartalohieronta, johon kuuluu myös päänalue. Kehoasi miellyttävällä lämmöllä syleilevä hoito syvärentouttaa ja poistaa lihasjännityksiä antaen hyvän ja rennon olon. Hoito aloitetaan aina yrttijalkakylvyllä.

Yrttinyyttihieronta 1h 30min / 107€

Lämpimillä yrttinyyteillä ja öljyllä tehtävä kokovartalohoito joka rentouttaa väsyneitä lihaksia ja vie sinut hetkeksi tropiikin lämpöön. 

Hieronnassa käytetyt yrttinyytit saat omaksi ja voit jatkaa itsesi hemmottelua myös kotona.

Euforia -elämyshoito 2h / 153 €

Niin kehoa kuin mieltäkin hellivä kokonaisvaltainen hemmotteluhoito vie matkalle kohti pilvilinnoja sekä syvää rentoutumista kokovartalohieronnan ja täydellisen kasvohoidon kautta. Ajatukset siirtyvät kauas arjesta ja koet todellista mielentyyneyttä sekä hyvää oloa. Hoidon päätteeksi tarjoilemme alkoholitonta kuohuvaa sekä pientä suolaista ja makeaa suupalaa.

par-rakas pää/partahoito miehelle 45min / 56 €

Partaa huoltava sekä mieltä rentouttava kokonaisuus aloitetaan jalkakylvyllä, jonka jälkeen lämpimät kasvokompressit antavat kuin kevyet löylyt iholle avaten huokosia ja pehmittäen partaa vastaanottavaiseksi AHMA -parranhoitotuotteille, jotka imeytetään pitkän pää/kasvohieronnan yhteydessä. Karkeat parta- ja viiksikarvat silottuvat komeasti kuosiin sekä iho saa kosteutusta. Jalkaterien hierontaan päättyvä hoito takaa levollisen olon. Sopii kaikenkarvaisille par-rakkaille.