top of page

 NATURAL BEAUTY EKOHOITOLA

Rovaniemeläinen ekokauneushoitola Natural Beauty on erikoistunut luonnonmukaiseen kauneudenhoitoon sekä ayurvedaan. Haluamme tarjota asiakkaillemme vain parasta ja puhtainta luomukosmetiikkaa, joka sopii yhtä hyvin naisille kuin miehille.

Hoitolamme rauhallisessa ja ylellisessä tunnelmassa pääset nauttimaan kokonaisvaltaisesta ja rentouttavasta hoitoelämyksestä, jonka aikana keskitymme pelkästään sinun hyvinvointiisi.

Korkealaatuiset luomuraaka-aineet ovat kaikkien tuotesarjojemme perusta. Ihonhoitosarjoistamme löytyvät sopivat tuotteet ongelma-, sekä normaali-iholle. Ennen hoitoja teemme aina henkilökohtaisen kartoituksen, jonka perusteella hoidoissa käytettävät tuotteet valitaan.  Lisäksi räätälöimme tuotesuositukset yksilöllisten tarpeiden mukaan ja opastamme aina ammattitaidolla tuotteiden kotikäytön.

 

Hoitolamme yhteydessä on luomukosmetiikkamyymälä, jossa on myynnissä mm. ayurvediset ammattikosmetiikkasarjat Lakshmi ja Dafna's, luononkosmetiikkasarjat Neal´s Yard Remedies ja Algamariksen aurinkotuotesarja, Ben & Anna luonnolliset deodorantit ja luonnolliset parfyymit Aimee de Mars.

Natural Beauty -ekokauneushoitola, rentouttava hieronta, hemmotteluhoito, ayurvada, luonnonkosmetiikka
Natural Beauty -ekokauneushoitola, rentouttava hieronta, hemmotteluhoito, ayurvada, luonnonkosmetiikka

PALAUTETTA

“Ihana tapa kerätä sielu & mieli itsensä kanssa taas samaan paikkaan ja "tulla kotiin". Kiitos!”

Rentouttava hieronta Rovaniemi _edited_edited.jpg
bottom of page