top of page

 NATURAL BEAUTY EKOHOITOLA

Rovaniemeläinen ekokauneushoitola Natural Beauty on erikoistunut luonnonmukaiseen kauneudenhoitoon sekä ayurvedaan. Haluamme tarjota asiakkaillemme vain parasta ja puhtainta luomukosmetiikkaa, joka sopii yhtä hyvin naisille kuin miehille.

Hoitolamme rauhallisessa ja ylellisessä tunnelmassa pääset nauttimaan kokonaisvaltaisesta ja rentouttavasta hoitoelämyksestä, jonka aikana keskitymme pelkästään sinun hyvinvointiisi.

Korkealaatuiset luomuraaka-aineet ovat kaikkien tuotesarjojemme perusta. Ihonhoitosarjoistamme löytyvät sopivat tuotteet ongelma-, sekä normaali-iholle. Ennen hoitoja teemme aina henkilökohtaisen kartoituksen, jonka perusteella hoidoissa käytettävät tuotteet valitaan.  Lisäksi räätälöimme tuotesuositukset yksilöllisten tarpeiden mukaan ja opastamme aina ammattitaidolla tuotteiden kotikäytön.

 

Hoitolamme yhteydessä on luomukosmetiikkamyymälä, jossa on myynnissä mm. ayurvediset ammattikosmetiikkasarjat Lakshmi ja Dafna's, luononkosmetiikkasarjat Neal´s Yard Remedies ja Algamariksen aurinkotuotesarja, Ben & Anna luonnolliset deodorantit ja luonnolliset parfyymit Aimee de Mars.

pexels-elina-fairytale-3865528.jpg
LRM_EXPORT_20200501_154157.jpg

PALAUTETTA

“Ihana tapa kerätä sielu & mieli itsensä kanssa taas samaan paikkaan ja "tulla kotiin". Kiitos!”

LRM_EXPORT_20230107_224758.jpg
bottom of page