top of page
Natural Beauty, rentouttava hieronta Rovaniemi, kasvohoito Rovaniemi, hemmotteluhoito Rovaniemi, luonnonkosmetiikka Rovaniemi.
KASVOHOIDOT JA KASVOHIERONNAT
HARMONIA -KASVOHOITO
1H 15MIN / 99€

Yksilöllinen kasvohoito ihon tarpeiden mukaan. Hoito alkaa aromajalkakylvyllä, jonka tarkoituksena on saada keho lämpimäksi ja vastaanottavaiseksi ihanaa hoitohetkeä varten. Hoitokokemus on erittäin miellyttävä elämys, jonka jälkeen kasvot näyttävät hyvältä. Pitkä kasvojen ja päänalueen ayurvedinen rentouttava hieronta sekä naamion aikana tehtävä jalkaterien hieronta kruunaavat rentoutuksen.

Vata - kuivalle iholle
Sammuttaa ihosi janon ja kosteuden kaipuun. Kireys ja kuivuus vaihtuvat elastisuuteen sekä pehmeyteen.

Pitta - herkälle iholle
Herkkää ihoa hellivä, rauhoittava ja kosteuttava hoito.

Kapha - seka- ja rasvaiselle iholle
Raikastava, puhdistava ja virkistävä hoito, joka parantaa ihon hapenottokykyä. Kasvot kaunistuvat kirkastumalla

HERKKÄ -KASVOHOITO ERITTÄIN HERKÄLLE IHOLLE 1H 30MIN / 125€

Herkkää ihoa harmonisoiva todella rauhoittava, lempeä ja kosteuttava tehohoito kasvoillesi. Ihon sävy tasoittuu tyyneksi. Pitkä ayurvedinen hieronta kasvoille ja päänalueelle sekä naamion aikana jalkaterien hieronta kruunaavat rentoutuksen.

Hoito alkaa aromajalkakylvyllä.

ENERGIA -KASVOHOITO NUORELLE (10-16V)
1H / 70€

Ihon yksilölliset tarpeet huomioiva kirkastava kasvohoito nuorelle. Ihonpuhdistus tapahtuu hellävaraisen tehokkaasti syväpuhdistavalla neem -naamiolla. Hoito sisältää monipuolista opastusta ihonhoitoaan aloittavalle. Takaamme nuorelle erittäin miellyttävän kokemuksen ensimmäisestä kasvohoidosta. Pitkä hieronta kasvojen ja päänalueelle tekee hoidosta ihanan ja rentouttavan kokonaisuuden.

KUULAS -KOHOTTAVA KASVOHIERONTA
1H 15MIN / 80€

Kuulas -kasvohieronta on voimannuttava hoito, johon kuuluu selän, pään ja kasvojen monimuotoinen hieronta. Hoito vähentää turvotusta, kohottaa kasvojen muotoa  sekä palauttaa ihollesi sen luonnollisen kuulauden ja hehkun. Kuulas -hoito on paras tapa ehkäistä ennenaikaista ikääntymistä.

KIRKKAUS -UUDISTAVA KASVOHOITO
1H 30MIN / 125€

Valjasta ihosi valovoimaisuus esiin! Kun kaipaat kaikkein vaikuttavimpia ja näkyvimpiä tuloksia, tämä kasvohoito on toiveesi täyttävä. Kiinteyttävä ja uudistava hoito sisältää kirkastavan AHA-hedelmähappokuorinnan sekä ainutlaatuiset ampullit, jotka elvyttävät ja tehokosteuttavat.

 

Pitkä kasvojen ja päänalueen syväkudoshieronta sekä oma silmänympäryshoito kuuluvat myös tämän aktivoivan kokonaisuuden erikoisuuksiin.

 

Hoidon ja kotihoitotuotteiden on oleellista olla synergiassa, jolloin saat pitkäkestoisimmat tulokset. Tehohoitoaineita tiivistetyssä muodossa sisältävät ampullit auttavat hoidon ylläpidossa parhaiten.

Hoito alkaa aromajalkakylvyllä ja naamion aikana tehtävä jalkaterien hieronta kruunaa rentoutuksen.

KAUNIS -LUKSUSKASVOHOITO 1H 30MIN / 128€

Elvyttävä, uutta elinvoimaa ja hehkua ihollesi tarjoileva Lakshmi Anti-Age linja johdattaa sinut iättömän kauneuden lähteelle. Lakshmin huipputehokkaat hoitotuotteet tarjoavat ihollesi sen kaipaamaa kosteutusta ja ravinteita. Kaunis-kasvohoidon kruunaa traditionaalinen Kansa Wand hieronta, joka on hypnoottisen rentouttava ja ihoa voimakkaasti aktivoiva. Hoito alkaa aromajalkakylvyllä ja päättyy jalkaterien hierontaan.

AYURVEDINEN PÄÄ- JA KASVOHIERONTA
1H / 68€

Aromajalkakylvyllä alkava tasapainottava ayurvedinen hoito, joka rentouttaa kehoa, rauhoittaa mieltä ja selkiyttää ajatuksia. Kasvojen alueella hieronta koostuu marmapisteiden aktivoinnista

HETKI ITSELLESI -SELKÄ JA KASVOHIERONTA LÄMPIMÄLLÄ KIVELLÄ 1H 15MIN / 88€

Hetki itsellesi -hoito aloitetaan selän hieronnalla lämpimillä kivillä. Hieronta aktivoi aineenvaihduntaa, vapauttaa lihasjännityksiä ja rauhoittaa hermostoa. Hoidon aikana myös kasvojen alue käsitellään pienillä hierontakivillä, mikä saa kasvojesi ilmeen kirkastumaan. Hemmottelun kruunaa ihoa kosteuttava sheetmask -kasvonaamio sekä ravitseva ja elvyttävä öljyseerumi. Naamion vaikutuksen aikana tehdään rentouttava päähieronta.

PALAUTETTA
Natural Beauty, rentouttava hieronta Rovaniemi, kasvohoito Rovaniemi, hemmotteluhoito Rovaniemi, luonnonkosmetiikka Rovaniemi.
pexels-vie-studio-6168221.jpg

"Harmonia -kasvohoito, täydellinen!

Iso kiitos taas Jaanalle. Oli ihana rentoutua, unohtui työ ja stessi..

Kiitos!"

bottom of page